Menu
3 t/m 5 April 2020

Jonge gezinnenweekend 2020

Meer info
Info

I.v.m. het coronavirus is het jonge gezinnenweekend afgelast.

 

Ben jij: Schipper (of schippersvrouw)? Getrouwd? Nog zonder kinderen of met jonge kinderen? Hou je van gezelligheid, ontmoeting en Bijbelstudie? Dan is het Jonge Gezinnenweekend echt iets voor jou!

Beloofd is beloofd! Dat is het thema van het 4e Jonge Gezinnenweekend voor binnenvaartschippers. Zowel in dagelijks leven als in je relatie met God is dit een interessant thema. God doet wat Hij beloofd! Dat is wat de Bijbel ons leert. De Bijbel staat vol prachtige beloftes. Maar kun je die allemaal betrekken op jouw eigen leven? En als wij zelf iets beloven, doen wij het dan ook?

Over deze en andere vragen zullen we met elkaar nadenken tijdens de Bijbelstudies. De kinderen zullen door middel van Bijbelverhalen en bijpassende (knutsel-)opdrachten en liedjes ook nadenken over het thema.

De Bijbelstudies staan centraal in het weekend. Daarnaast is er voor de kinderen volop tijd om met elkaar te spelen. En als volwassenen heb je fijn de tijd om eens gezellig bij te kletsen met je collega-schippers!

Omdat we uit ons jasje groeiden gaan we dit jaar naar een andere locatie, een groepsaccomodatie op camping 'de Oldemeyer' in Hardenberg
Voor meer informatie:   https://www.oldemeyer.nl/groepsaccommodatie

Heb je vragen, dan kan je mailen of bellen:
Edith Schippers, 06-19450143
jongegezinnenweekend@gmail.com

Heb je zin om mee te gaan? Meld je dan aan.
Inschrijven kan via het inschrijfformulier
De kosten zijn € 295,- per gezin

 
Wanneer

3 April om 17:00 uur
tot 5 April om 15:00 uur

Waar

't Zomerhuis, Camping: 'de Oldemeyer', Grote Beltenweg 13a 7794 RA Rheeze (Hardenberg) Tel: 0523-262805

Terug
naar
boven
©2020 Binnenvaart Events, Scheepsmakerij 320, 3331MC Zwijndrecht
PrivacyverklaringCookieverklaringProclaimer • V: 2nd Chapter BV