Menu
23 t/m 25 June 2017

Gezinsweekend 2017

Meer info
Info
Agenda

Thema: “Het is uit het leven gegrepen!”

Jezus preekte altijd eenvoudig. Begrijpelijk en verstaanbaar. Omdat Hij vertelde in spiegelverhalen. Over dingen die in het dagelijks leven gebeuren. En Hij past dat dan toe op de dingen van God. Enkele van die voorbeelden gaan we met elkaar overdenken. De Bijbelteksten die centraal zullen staan zijn: Marcus 4:1-20 op zaterdag en 21-34 op zondag, beiden gaan over het zaaien van het zaad.

Het is gebruikelijk dat er tijdens het weekend gecollecteerd wordt. Deze keer is het collectedoel al bekend, we gaan geld inzamelen voor het project: “Adopteer een opa/oma!” De oudere mensen in armere landen hebben het soms juist zwaarder dan anderen, zeker als ze geen kinderen hebben. Dit project voorziet in de behoeften van deze oude mensen en zal, als het geld van de collecte besteed, is verder gedragen worden door enkelen onder ons.

Gezinsweekend
Voor gezinnen met kinderen is er het gezinsweekend. Dit weekend vindt plaats in het laatste weekend van juni. Kosten: €200,00 per gezin.
Wanneer

23 June om 18:00 uur
tot 25 June om 14:00 uur

Waar

Groepsaccomodatie De Zandkreek, Hattem

Het gezinsweekend van de PKN

23.06.2017

Laatste nieuws

Het gezinsweekend 2017 was, zoals dat eigenlijk altijd het geval is, een beregezellig weekend midden in het bos in Hattem. Van vrijdag- tot en met zondagmiddag is er volop gerend gespeeld, gelachen en, niet geheel onbelangrijk, ‘s avonds geproost.

Lees verder
Gezinsweekend
2017
Terug
naar
boven
©2024 Binnenvaart Events, Scheepsmakerij 320, 3331MC Zwijndrecht
PrivacyverklaringCookieverklaringProclaimer • V: 2nd Chapter BV