Menu
30 March t/m 1 April 2017

Outdoor Days 2017

Meer info
Info
Agenda

Vanaf donderdag 30 maart tot en met zaterdagmorgen 1 april organiseren wij wederom de Bible Outdoor Days. Op zoek naar een ideale mix van bijbelstudie en outdoor-activiteiten in de prachtige Ardennen. Ben je op zoek naar vriendschap? Of naar uitdaging? Loop je met levensvragen rond over God, of over jezelf?

Bible outdoor days
Al heel wat binnenvaartschippers hebben meegedaan met een van de karakterweekends van de vierde musketier. Daarnaast komen er diverse verzoeken van schippers om zo’n outdoor activiteit die wat minder extreem is en wat meer gericht op de het tijdschema en omstandigheden van schippers. Onder de vlag van het binnenvaartpastoraat willen we graag tegemoet komen aan dit verzoek. Met hetzelfde team wat de ontmoetingsdag in de steigers zet, organiseren we in het vroeger voorjaar een aantal outdoor days. Dagen waarin we met mannen uit de binnenvaart de natuur in trekken. Ons laten uitdagen door water, klim en hike activiteiten. Waarin we slapen in tenten, koken op kampvuren en luxe ontberen. Maar waar we vooral met elkaar de bijbel lezen, voor en met elkaar bidden. Gericht op de ontkieming en groei van het geloof. De eerste outdoor days vonden plaats van 7 – 9 april 2016.
Wanneer

30 March om 08:00 uur
tot 1 April om 08:00 uur

Waar

Blier, België

Outdoordays 2017 komt eraan!

30.03.2017

Laatste nieuws

Mannen! Vanaf donderdag 30 maart tot en met zaterdagmorgen 1 april organiseren wij wederom de Bible Outdoor Days. Op zoek naar een ideale mix van bijbelstudie en outdoor-activiteiten in de prachtige Ardennen. Ben je op zoek naar vriendschap? Of naar uitdaging? Loop je met levensvragen rond over God, of over jezelf?

Lees verder
Outdoor
Days
2017
Terug
naar
boven
©2024 Binnenvaart Events, Scheepsmakerij 320, 3331MC Zwijndrecht
PrivacyverklaringCookieverklaringProclaimer • V: 2nd Chapter BV